Закупівля волоського горіха

Фабрика «Натстар» на постійній основі займається закупівлею всіх фракцій грецького горіха, а саме: світла половинка, пшенична половинка, екстра, чверть, янтар, мікс, кругляк, крихта, пил. Якщо ви займаєтеся вирощуванням горіхів, ми будемо раді співпраці з вами. Нас цікавлять дрібні та великі партії продукції.

Ми зацікавлені у надійних постачальниках, тож будемо раді розглянути вашу пропозицію, працюємо з усіма областями України. Зателефонуйте нам за номером (093) 606-39-68 або (099) 140-68-99.

 

Особливості збирання грецьких горіхів

Збирати горіхи можна з кінця вересня до початку жовтня. Стиглість плода можна розпізнати по зеленій м'ясистій тріснутій шкаралупі, з якої вивільняється горіх. Плід стає 2,5-8 см завдовжки й 2,5-5 см завширшки. Однак надто великі горіхи не мають смаку.

Придбати ваші волоські горіхи ми можемо з цьогорічного врожаю. Якщо горіхи добре підсушені та гарної якості, їх потрібно буде зберігати ще 3-4 місяці. Потім ми знімаємо їх, розколюємо і фасуємо для продажу в очищеному вигляді, але також продаємо і в шкаралупі. Просто зателефонуйте і домовтеся з нами про покупку грецького горіха у вас. Мінімальна кількість – 5 кг, максимальна – 20 тонн.

 

Купівля волоського горіха оптом

Для нашої фірми етап придбання якісної сировини для подальшої обробки дуже важливий. Від цього залежить результат, репутація нашої компанії та задоволення запиту клієнтів. За роки нашої роботи ми вивчили всі секрети закупівлі волоського горіха, щоб отримувати у підсумку найкращі результати. Наші співробітники знають: як вибрати горіх, на які показники, в першу чергу, варто звернути увагу і як не потрапити на шахраїв. Ми знаємо основні принципи та характеристики, на які слід звертати увагу, здійснюючи покупку грецького горіха.

Якщо ви хочете продати волоський горіх оптом, ми із задоволенням купимо його у вас, попередньо перевіривши на відповідність нашим критеріям. Нам дуже важливо закуповувати продукцію найвищої якості, і ми готові платити за такий товар.

Горіхи ми оцінюємо не лише зовні, цього недостатньо. Але візуальні критерії відіграють важливу роль, оскільки допомагають відразу відсіяти неякісний товар.

Перевагою буде якщо горіхи мають довгасту форму, тому що зазвичай у них тонка шкаралупа і ядра великого розміру.

Хороший горіх має шкаралупу, що легко розколюється, і ядро легко відокремлюється від неї. При цьому важлива золота середина, а саме – шкаралупа не повинна бути товстою, але і не повинна бути занадто тонкою, оскільки вона може легко пошкодитися.

 

Які горіхи ми не скуповуємо?

1. Горіхи з товстою шкаралупою. У таких горіхах ядро вростає в шкаралупу, і дістати з нього ядро неможливо. До того ж вони значно важчі за бійний горіх.

2. Горіхи з минулого сезону.

3. Вологі горіхи. До таких відносяться ті, які ще не дозріли і їх потрібно додатково сушити.

Перш, ніж купувати горіх, ми обов'язково перевіряємо його, абсолютно кожен мішок.